Home
Sunteti aici: Home » Monden » Loredana si Cornel Ilie impreuna intr-un nou videoclip

Loredana si Cornel Ilie impreuna intr-un nou videoclip

Loredana si Cornel Ilie impreuna intr-un nou videoclip

loredana_0140 Diva muzicii romanesti, Loredana Groza pregateste o surpriza de proportii fanilor. Frumoasa blonda va lansa o piesa in colaborare cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi s-au mai intalnit pe scena chiar la ultimul concert al trupei Vunk, unde au cantat impreuna melodia “1000″, interpretare care a extaziat fanii.

Noul single al Loredanei se numeste “Nu stiu cine esti”, muzica si text Cornel Ilie, iar videoclipul care s-a filmat zilele trecute, in Centrul Vechi al capitalei, prezinta incercarea unor tineri de a-si gasi, intr-un mod mai neconventional, jumatatea. Este o piesa de dragoste care imbina multa emotie si pasiune, o piesa in care o vom regasi pe Loredana anilor ’80, cu acea voce inocenta cu care castiga Festivalul Mamaia.

Pentru acest videoclip, Lori a schimbat mai multe coafuri, de la blond scurt la brunet stralucitor si a imbracat 3 tinute, desi diferite, la fel de sexy si de provocatoare.

Piesa va fi cantata pentru prima data live pe 23 noiembrie la Sala Palatului in cadrul concertului Loredanei, intitulat sugestiv “Magic”. Ce va putem spune este ca va fi mai mult decat un concert, va fi un spectacol care va imbina teatrul, muzica si dansul intr-un decor ce se vrea unic si memorabil.

Foto: Silviu Sandulescu

loredana_0080loredana_0005  loredana_0160 loredana_0187 loredana_0107 loredana_0140

Despre autor

Redactor

Number of Entries : 17

Spune ceva

© 2011 Powered By Trend Feminin

Scroll to top